De ce laptele praf Milupa contine Taurina!??

Buna ziua,

Majoritatea formulelor de lapte contin taurina si, aproape toate formulele de lapte pentru prematuri o contin, dat fiind importanta acestui ingredient pentru dezvoltarea sistemului nervos si pentru prevenirea defectelor retinei.

Laptele uman este bogat in taurina, in comparatie cu laptele de vaca. De aceea, formulele de lapte recomandate in completarea sau dupa incheierea alaptarii contin si taurina tocmai pentru a oferi copiilor cea mai buna optiune dupa ce mama a incheiat alaptarea.

Taurina, in cantitati mari, are intr-adevar rol energizant de aceea este folosita in bauturile energizante. Cantitatea de taurina din formulele de lapte este reglementata de legislatia europeana si este extrem de mica. Taurina este un aminoacid care are rol, in principal, in sinteza neurotransmitatorilor, prin urmare participa la dezvoltarea sistemului nervos. 

Formula de lapte Aptamil  este  special adaptata nevoilor nutritionale si de crestere ale copiilor in diferite etape de dezvoltare. Ce are in plus fata de celelalte formule de lapte este  acel complex unic patentat  de  galactooligozaharide - IMMUNOFORTIS. Aceste oligozaharide sunt fibre prebiotice nedigerabile  care se gasesc in mod natural si in laptele matern si influenteaza  pozitiv flora intestinala a bebelusului. Laptele matern contine nutrienti care au un impact major asupra dezvoltarii rapide a unei flore intestinale sanatoase la bebelus, sprijinind, in consecinta, dezvoltarea sistemului imunitar.

Va recomandam sa alaptati bebelusul Dvstra cel putin pana la 6 luni, in mod ideal pana la 1 an. Este cel mai frumos cadou pe care i-l puteti face si nicio formula de lapte nu va putea inlocui ce ii puteti oferi prin laptele matern. Dupa ce incheiati perioada de alaptare, daca bebelusul nu are probleme de sanatate, puteti sa-i oferiti Milupa Milumil sau Aptamil, etapa de varsta la care se afla copilul Dvstra.

Daca va putem ajuta cu alte informatii, va rugam sa reveniti.

O zi buna,
Echipa Milupa

Întreabă unul dintre
specialiștii MilupaPentru a putea întreba Specialiştii Milupa, este nevoie să te autentifici în contul tau.

Login  sau  Facebook Connect

Nu ai cont creat?

Înregistrează-te aici

© Copyright S.C. NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION România S.R.L. 2015

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici. Închide