vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten
Ingrediente
- 2 linguri cereale
- 1 ou
- 1 lingura stafide
- 1 nuca
mod de preparare
- Intr-o cratita mica se daua cerealele, se acopera cu apa si se adauga peste ele oul batut.
- Se amesteca bine compozitia pana devine omogena si oul facut bine.
- Se adauga un varf scortisora Ceylon, stafidele si nuca faramitata.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ DE TAPIOCA ÎN 3 STRATURI
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BUDINCĂ DE CHIA CU CEREALE ȘI MANGO
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte
HUMMUS DE LEGUME CU CEREALE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten, Susan
DOVLECEL CU BRÂNZĂ ȘI CEREALE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
