vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente
- 100 g unt
- 1 mar dulce mare ras pe razatoarea mare
- 2 oua M
- 100g faina de grau
- 120g faina migdale
- 1 plic praf de copt
- extract de vanilie
- un praf scortisoara Ceylon.
mod de preparare
- Ouale se bat foarte bine apoi se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt iar la final merele rase si scurse bine.
- Amestecati bine aluatul cu un tel sau spatula(trebuie sa aiba o constitutie lipicioasa) si apoi cu o lingura formam tartifletele in tava cu hartie de copt lasand spatiu intre ele.
- Coacem cca 20 minute la 200 ⁰ pana devin aurii.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
