vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
Ingrediente
- 1 legatura leurda
- 1/2 cutie spanac (50g)
- 1 lingura ulei masline
- 2 linguri fulgi drojdie inactiva
- 1 morcov
- 1/2 radacina de patrunjel sau pastarnac
- 1/2 ardei gras
mod de preparare
- Fierbem legumele apoi la final se adauga leurda si spanacul care au nevoie doar sa se opareasca putin.
- Se lasa putin la racit apoi se pun toate in blender si se adauga apa in care au fiert si uleiul. Dam consistenta prin adaosul de fulgi de drojdie inactiva.
- Pestele il gatim la abur si-l adaugam bucati la servire.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
