vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente
Reteta pentru 6 portii:
- 300g radacina sfecla fiarta/coapta
- 1 ceapa
- 1 l supa de legume
- 1 legatura ghimbir proaspat ras sau praf ghimbir
- 200ml smantana vegetală de gătit sau lapte de cocos crema
- piper
mod de preparare
- Se fierbe/coace sfecla, se taie cuburi iar dupa ce legumele dau in clocot impreuna cu ceapa taiata fin se pun cuburile de sfecla, piper si ghimbir si se lasa sa fiarba la foc mic-mediu aproximativ 20 minute.
- Se paseaza supa la blender, se adauga smantana vegetală apoi se pune pe foc sa dea intr-un clocot (aproximativ 5 minute).
- Se poate servi cu crutoane de casa.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
QUINOA CU BRANZA ȘI PIURE DE FRUCTE
vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
CEREALE CU ANANAS ȘI AVOCADO
vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte
PASTĂ DE NĂUT CU BRÂNZĂ
vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ţelină
QUINOA CU UNT ȘI PIURE DE FRUCTE
vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Lapte
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
