vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
Ingrediente
Rețetă pentru 4 porții:
- 2 fire de praz (doar partea albă)
- 1 lingură rasă de unt cocos cu puțină sare
- 1 cartof alb mediu
- 1 cartof dulce
- 2 bucăti păstârnac
- 1 cățel usturoi
- 1/4 linguriță cimbru
- 1 vârf de cuțit de piper mozaic
- 100 ml smântâna vegetală
- 4 ciuperci mari proaspete
- 2 linguri fulgi de drojdie inactiva
- 1 lingură ulei de măsline
- pătrunjel verde
- 4 medalioane somon
mod de preparare
- Firele de praz spălate, se tăie pe lungime și apoi se tăie rondele
- Se tăie în 4 usturoiul și se pune impreună cu prazul la sotat în untul topit, într-o cratiță mai adâncă
- Se amestecă din când în când și se lasă să fiarbă la foc mic
- Se taie păstarnacul rondele și se pune în cratiță împreună cu cartoful alb tăiat
- Cartoful dulce se taie cuburi mici și se pune la copt amestecând constant să nu se ardă
- Se pune cimbrul și aproximativ 500 ml de supă de legume sau apă și se fierb la foc mic
- Se ia de pe foc se mixează într-un blender puternic, apoi se adaugă smântâna vegetală și piperul
- Se pune supa în bol, iar deasupra se adaugă câteva ciuperci sotate, câteva cuburi de cartof dulce copt și se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat
- Somonul se prepară la cuptor și se adaugă bucăți în supă
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCA DE OREZ, MEI SI BANANA
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Nucă
CARTOF DULCE CU AVOCADO, SUSAN SI SOS DE UNT ALUNE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
SUPA CREMA DE CIUPERCI CU LAPTE DE CAJU
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLATITE CU COCOS, SIROP DE ARTAR SI AFINE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
