vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
Ingrediente
- 2-3 buchete de conopida
- 1 morcov mare
- 2 rosii medii
- 1 sfecla rosie medie
- 1/2 praz
- 1 lingura ulei masline
- verdeata dupa gust
- 2-3 linguri cereale pentru consistenta
mod de preparare
- Se curata legumele si se pun la fiert, mai putin rosiile.Conopida se adauga la fiert spre finalul prepararii.
- Rosiile se oparesc, se decojesc si se scot semintele.
- Toate legumele gatite se pun apoi in blender impreuna cu uleiul si se adauga treptat apa in care au fiert legumele. Se pun cerealele si se regleaza consistenta.
- Se serveste impreuna cu branza sau se pot pune creveti
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
HUMMUS ROZ CU FILE PESTE LA CUPTOR SI CASTRAVETE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SOMON CU PASTE COLORATE SI SOS DE SMANTANA CU CIUPERCI
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
