vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente
- 700-800g dovleac
- 1 morcov
- 1 ceapa rosie
- ½ lingurita de turmeric pudra
- putin piper negru
- un vf cutit scortisoara Ceylon
- un praf nucsoara rasa
- 2 de ulei de masline
- 0,5l apa sau supa de legume
- 250 ml bautura vegetala
mod de preparare
- Dovleacul taiat cuburi si decojit impreuna cu morcovul si ceapa taiate, se pun la cuptor pe o hartie de copt iar deasupra se pun condimentele amestecate in 2 linguri ulei.
- Se amesteca legumele cu condimentele si se baga la cuptor pentru aproximativ o ora.
- Apoi se pun in blender si se adauga apa sau supa de legume incalzita in prealabil iar apoi treptat se pune laptele vegetal si se regleaza consistenta supei dupa preferinta.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCA DE OREZ, MEI SI BANANA
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Nucă
CARTOF DULCE CU AVOCADO, SUSAN SI SOS DE UNT ALUNE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
SUPA CREMA DE CIUPERCI CU LAPTE DE CAJU
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SUPA CREMA DE PRAZ CU SOMON
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
