vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente
Rețetă pentru 6-8 porții:
- 1 ceapă albă
- 1 cartof copt
- 2 căței de usturoi
- 2 morcovi
- 500 g ciuperci proaspete champignon
- 1 foaie de dafin
- 1 praf de scorțișoară ceylon
- 1 linguriță turmeric
- 300ml lapte de caju pentru consistență
- ulei măsline
mod de preparare
- Se călesc ceapa, usturoiul, și morcovii în ulei de măsline cu puțină apă după care se adaugă ciupercile și se acoperă vasul
- După 3 minute se adaugă scorțișoara, cimbrul, turmericul și foaia de dafin și se lasă să fiabă până sunt gata, mestecând din când în când
- La final, se scoate foaia de dafin și se pun toate legumele în blender, împreună cu cartoful copt și se mixează adăugând treptat lapte de caju pentru consistență dorită
- Se poate consuma cu crutoane de casă sau fără
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCA DE OREZ, MEI SI BANANA
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Nucă
CARTOF DULCE CU AVOCADO, SUSAN SI SOS DE UNT ALUNE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
SUPA CREMA DE PRAZ CU SOMON
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
CLATITE CU COCOS, SIROP DE ARTAR SI AFINE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
