vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
Ingrediente
Rețetă pentru 8-10 porții:
- 1 ceapă
- 1 cartof mic copt/fiert
- 2 căței de usturoi (opțional)
- 2 morcovi mici-medii
- 500 g ciuperci proaspete champignon
- 2 linguri Milupa 7 Cereale BIO
- 1 foaie de dafin
- 1 baton de scorțișoară
- 1 linguriță pudră de turmeric
- 1/2 linguriță cimbru
- 300-500 ml lapte vegetal neîndulcit sau apă pentru reglarea consistenței
mod de preparare
- Se călesc ceapa, usturoiul și morcovii în ulei de masline cu puțină apa
- Se adaugă ciupercile și se pune capacul vasului
- Se lasă puțin pe foc la calit, apoi se pun scorțișoara, cimbrul, turmericul și foaia de dafin
- Se amestecă din când în când
- La final, se scoate batonul de scorțișoară și foaia de dafin, se pun legumele în blender, împreună cu cartoful copt și se mixează
- Apoi se adaugă treptat cerealele, laptele de caju sau apa și se regleaza consistența
- Se mai pune pe foc pană la primul clocot, apoi se oprește
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
