vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente
Reteta pentru 4 portii:
- 4 medalioane somon salbatic sau alt peste preferat de copil
- 400g cartofi
- 1 cub unt
- 1 lamaie cu coaja netratata
- 3 cepe rosii sau ceapa alba lunguiata (salota)
- 200 g ciuperci champignon
- 6 linguri smantana gatit
- 100g crema de branza
- piper
- sare
- nucsoara macinata
mod de preparare
- Pastele se pregatesc conform indicatiilor de pe cutie, iar pestele condimentat cu sare si piper se gateste la abur sau la cuptor.
- Ceapa se toaca marunt si se soteaza in 1 lingurita unt apoi se adauga ciupercile taiate si se gatesc pana mai scade apa care si-o lasa.
- Se adauga smantana si crema de branza si se mai gatesc putin, se pune nucsoara, sarea si piperul.
- Se pune sosul peste paste si alaturi pestele
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
SUPA CREMA DE LEGUME CU ROSII, SFECLA, CONOPIDA SI CEREALE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
HUMMUS ROZ CU FILE PESTE LA CUPTOR SI CASTRAVETE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
