vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Gluten, Nucă
Ingrediente
Rețetă pentru 6 porții:
- 2 dovlecei zucchini
- 1 avocado
- zeama de la 1/2 lămâie
- 30g caju
- 1 lingură Milupa 3 Cereale BIO
- 1 lingură ulei măsline
- semințe susan
mod de preparare
- Dovleceii se taie pe lung și se fierb puțin la abur cât să se înmoaie, dar să rămână crocanți
- Pulpa de avocado se pasează cu zeama de lamaie
- Caju ținut la hidratat o zi se pasează într-un mojar și se amestecă cu crema de avocado, uleiul de masline și cerealele
- Dovleceii se așează pe un tocător, se pune pe fiecare câte un strat de cremă și se rulează
- În crema se poate adăuga și boia sau brânzică de vaci
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
