ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
RISOTTO CU DOVLEAC
0
vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente

Reteta pentru 6 portii:

  • 300ml supa de legume
  • 1 ceapa rosie
  • 150g pulpa de dovleac
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura salvie proaspat tocata
  • 100g orez
  • 1 lingura fulgi drojdie inactiva
  • piper
mod de preparare
  1. Ceapa se toaca marunt, dovleacul se rade iar supa se da in clocot putin.
  2. Intr-o tigaie se pune uleiul, se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se adauga dovleacul si se mai calesc inca 5 minute.
  3. Se presara salvia, se adauga orezul si se amestecal.
  4. Se adauga treptat jumatatedin supa, apoi dupa ce orezul a absorbit supa, se mai adauga restul pana orezul este fiert si absoarbe supa.
  5. La final se adauga fulgii de drojdie si se condimenteaza dupa gust.
QUINOA CU BRANZA ȘI PIURE DE FRUCTE
vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
CEREALE CU ANANAS ȘI AVOCADO
vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte
PASTĂ DE NĂUT CU BRÂNZĂ
vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ţelină
QUINOA CU UNT ȘI PIURE DE FRUCTE
vârstă:
7-8 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Lapte
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
Descoperă schema noastră de diversificare în 5 pași care se bazează pe experienţa noastră în dezvoltarea de produse delicioase pentru cei mici.
Descarcă gratuit
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj! Suntem aici pentru tine.

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj