vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Gluten, Lapte
Ingrediente
- 200g dovleac piure
- 1 ou
- 130 ml lapte
- 50g branza de vaci
- 20g mix cereale bio
- 30g cuscus
- 1 praf scorțișoară
- 1/2 ceasca nuci maruntite
mod de preparare
- Se fierbe laptele, se adauga cuscus, nucile maruntite si cerealele si se lasa la inmuiat.
- Se amesteca dovleacul piure cu scortisoara, oul si branza iar apoi se pune mixul de cuscus.
- Se pun in forme mici de tarta si se dau la cuptor pentru 35-40 minute la o temperatura medie.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
OMLETĂ PROTEICĂ VEGETALĂ
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Ou
PATE DE MAZARE CU MENTA PE PAT DE CARTOF DULCE SI BRANZA DE CAPRA
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Lapte
QUINOA CU ZMEURA SI SCORTISOARA
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
