vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Lapte
Ingrediente
Rețetă pentru 4 porții:
- 1/2 conopidă
- 2-3 pufuri ulei de porumb
- 1 lingură fulgi de drojdie inactivă
- 2 linguri Milupa 3 Cereale BIO
- 1 lingura pesmet
- 1 lingura parmezan
mod de preparare
- Conopida se desface în buchețele mici cât sa reprezinte o singură înghițitură, peste care se pulverizeaza uleiul
- Ingredientele uscate se amestecă și fiecare floreta de conopidă se va trece bine prin acest amestec
- Se bagă în cuptor pe hârtie de copt, timp de 12-15 minute, la temperatură medie
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ DE TAPIOCA ÎN 3 STRATURI
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BUDINCĂ DE CHIA CU CEREALE ȘI MANGO
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte
HUMMUS DE LEGUME CU CEREALE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten, Susan
DOVLECEL CU BRÂNZĂ ȘI CEREALE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
