vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
Lapte
Ingrediente
- 1 dovlecel mic
- 1 cartof dulce mediu
- 1/2 pastarnac
- 2 linguri lapte formula
- 10g unt
mod de preparare
- Legumele se curata, se taie cuburi mici si se fierb la abur cca 20 minute iar apoi se amesteca in blender alaturi de laptele formula si untul.
- Cnatitatea ramasa se poate congela.
- Se poate servi ca atare sau alaturi de peste la abur.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCA DE OREZ, MEI SI BANANA
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Nucă
CARTOF DULCE CU AVOCADO, SUSAN SI SOS DE UNT ALUNE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
SUPA CREMA DE CIUPERCI CU LAPTE DE CAJU
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SUPA CREMA DE PRAZ CU SOMON
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
