ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
PERISOARE DE PUI CU SOS ROSU SI LEGUME
0
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
Ingrediente

Reteta pentru 2 portii:

  • 100 g carne pui
  • 1 morcov mare
  • 1/4 ardei gras
  • ceapa mica
  • 2 lingurite ulei masline
  • 1 lingura sos tomate
  • 1 ou
  • 1 lingura multicereale
  • 1/2 l
  • lingurita praf boia
  • radacina patrunjel
  • telina
  • patrunjel frunze
mod de preparare
  1. Carnea se toaca in casa si se amesteca cu oul batut, 1/2 din cantitatea de boia, 1/4 morocv ras si se formeaza chiftelute rotunde.
  2. Se adauga in apa clocotica si se fierb alaturi de o radacina de telina, patrunjel, 1/2 ceapa.
  3. Dupa fierbere se adauga peste sos rosu cu legume si se presara patrunjel tocat marunt deasupra.
BUDINCĂ DE TAPIOCA ÎN 3 STRATURI
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BUDINCĂ DE CHIA CU CEREALE ȘI MANGO
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte
HUMMUS DE LEGUME CU CEREALE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten, Susan
DOVLECEL CU BRÂNZĂ ȘI CEREALE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
Descoperă schema noastră de diversificare în 5 pași care se bazează pe experienţa noastră în dezvoltarea de produse delicioase pentru cei mici.
Descarcă gratuit
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj! Suntem aici pentru tine.

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj