vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
Gluten
Ingrediente
- 1/2 cana paste masurate nefierte
- 1/2 avocado
- 3 rosii cherry
- 3 masline Kalamata
- 1/4 ardei gras verde
- 1 felie somon
- sare
- piper
- condimente
- zeama de lamaie
mod de preparare
- Pastele se fierb conform indicatiilor de pe cutie si se prepara somonul la cuptor sau fiert la abur.
- Se taie legumele si se amesteca cu avocado pasat si amestecat cu sare, piper, zeama de lamaie si ierburi aromatice.
- Se amesteca totul cu pastele fierte.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
SUPA CREMA DE LEGUME CU ROSII, SFECLA, CONOPIDA SI CEREALE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
HUMMUS ROZ CU FILE PESTE LA CUPTOR SI CASTRAVETE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
