vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Lapte
Ingrediente
Rețetă pentru 6 portii
- 200g mazăre fiarta
- 1 lingură ulei măsline
- 2 linguri fulgi drojdie inactivă
- mentă dupa gust
- 1 cartof dulce
- 100g brânză de capră
mod de preparare
- Mazărea fiartă se pasează la mărunțitor sau blender vertical de mână, împreună cu uleiul, puțină apă pentru o consistență mai moale, mentă și drojdia
- Puneți la început mai puțină mentă și adăugați treptat până la gustul dorit
- Un cartof dulce fără coajă, se taie sub formă de bruschete și se coace în cuptor
- Când sunt gata, se pune pateul de mazare peste felia de cartof apoi se presară brânză de capră deasupra
- Pentru început, puteți adaugă brânză în pateul de mazăre
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
OMLETĂ PROTEICĂ VEGETALĂ
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Ou
QUINOA CU ZMEURA SI SCORTISOARA
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
IAURT GRECESC CU MUESLI, SEMINTE SI PIERSICA
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Lapte
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
