ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
PATE DE MAZARE CU MENTA PE PAT DE CARTOF DULCE SI BRANZA DE CAPRA
2
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Lapte
Ingrediente

Rețetă pentru 6 portii

  • 200g mazăre fiarta
  • 1 lingură ulei măsline
  • 2 linguri fulgi drojdie inactivă
  • mentă dupa gust
  • 1 cartof dulce
  • 100g brânză de capră
mod de preparare
  1. Mazărea fiartă se pasează la mărunțitor sau blender vertical de mână, împreună cu uleiul, puțină apă pentru o consistență mai moale, mentă și drojdia
  2. Puneți la început mai puțină mentă și adăugați treptat până la gustul dorit
  3. Un cartof dulce fără coajă, se taie sub formă de bruschete și se coace în cuptor
  4. Când sunt gata, se pune pateul de mazare peste felia de cartof apoi se presară brânză de capră deasupra
  5. Pentru început, puteți adaugă brânză în pateul de mazăre
OMLETĂ PROTEICĂ VEGETALĂ
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Ou
GASPACHO CU ARDEI COPT
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
QUINOA CU ZMEURA SI SCORTISOARA
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
IAURT GRECESC CU MUESLI, SEMINTE SI PIERSICA
vârstă:
12-18 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Lapte
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
Descoperă schema noastră de diversificare în 5 pași care se bazează pe experienţa noastră în dezvoltarea de produse delicioase pentru cei mici.
Descarcă gratuit
Descoperă lăpticul potrivit
pentru JUNIORUL TĂU
Află mai multe
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj! Suntem aici pentru tine.

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj