vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
Ingrediente
Rețetă pentru 3-4 porții:
- 300 g brânză proaspătă de vaci
- 1 gălbenuș de ou
- 3 linguri Milupa 3 Cereale BIO
- 1 linguriță și jumătate de îndulcitor natural pe bază de stevia sau xylitol
mod de preparare
- Se amestecă foarte bine brânza cu gălbenușul de ou
- Apoi se adaugă îndulcitorul râșnit și cerealele
- Din compoziția obținută se modelează biluțe mici, iar dacă este prea moale pentru modelare, se mai poate adauga 1 linguriță de cereale
- Înainte se pune apa la fiert, iar cand ajunge la punctul de clocot, se adaugă bilutele formate și se fierb până se ridică la suprafață
- Se pot servi și pe post de desert dacă li se adaugă peste piureul de fructe preferat
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
