vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Lapte, Nucă
Ingrediente
Rețetă pentru 6-8 porții:
- 1 banană bine coaptă
- 300g iaurt grecesc
- 1 plic Milupa Piure de Mere, Mango, Portocale
- portocală și mango
- 100g unt arahide cremos
- esență vanilie sau miezul de la 1/2 baton de vanilie
- 50ml frișcă lichidă
- 4 linguri îndulcitor natural
mod de preparare
- Se pun într-un blender înalt banana, iaurtul, piureul de fructe, untul de arahide, vanilia și se mixează
- Separat se bate frișca tare și se încorporează în amestecul din blender
- Se bagă în aparatul de înghețată sau la congelator(se va amesteca cu un tel la fiecare 15 minute ca să nu se formeze cristale de gheață)
- La servire, se scoate din congelator și se amestecă bine cu telul ca sa devină cremoasă
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
