vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Nucă
Ingrediente
- 1 cană migdale rase
- 1 plic piure fructe
- 2 linguri pudra carob
- 1 lingură fibre psyllium
- 3 linguri pastă susan(tahini)
- 3 linguri unt arahide
- 1 cana curmale tocate marunt
- 2 linguri cocos ras
- extract de vanilie sau alt gust preferat
mod de preparare
- Se amestecă toate ingredientele, mai puțin nuca de cocos care se va pune după ce se formează o rulada.
- Nuca de cocos va îmbrăca rulada pe care apoi o punem în folie alimentară precum salamul de biscuiți și dăm la frigider.
- Se consumă 1-2 felii.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCA DE OREZ, MEI SI BANANA
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Nucă
CARTOF DULCE CU AVOCADO, SUSAN SI SOS DE UNT ALUNE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
SUPA CREMA DE CIUPERCI CU LAPTE DE CAJU
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SUPA CREMA DE PRAZ CU SOMON
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
