vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente
Reteta pentru o portie:
- 100g naut fiert
- 1 sfecla rosie mica fiarta la abur sau cuptor
- 1 catel usturoi
- 1 lingurita ulei masline
- zeama de lamaie dupa gust
- 1 lingurita pasta de susan (tahini)
- sare dupa gust
- 1 castravete taiat
- un file de peste la cuptor de dimensiunea lungimii palmei copilului.
Pentru consistenta mai cremoasa a hummusului, se poate adauga avocado sau iaurt grecesc
mod de preparare
- Pestele se gateste la cuptor sau la abur, castravetele se taie iar restul ingredientelor preparate se pun la blender pentru a obtine hummusul.
- Se regleaza consistenta hummusului cu putina apa
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
SUPA CREMA DE LEGUME CU ROSII, SFECLA, CONOPIDA SI CEREALE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
SOMON CU PASTE COLORATE SI SOS DE SMANTANA CU CIUPERCI
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
