vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten, Susan
Ingrediente
Rețetă pentru 4 porții:
250 grame fasole galbenă fiartă
2 ardei kapia copți
2 linguri fulgi de drojdie inactivă
2 linguri semințe dovleac crude
2 linguri tahini (pastă de susan)
2 linguri Milupa 3 Cereale BIO
1 lingură ulei de măsline
piper
mod de preparare
Într-un blender înalt, cu lame în S, se pune îtai fasolea galbenă și se face piure, apoi se adaugă ardeii copți fără semințe, pasta de susan, semințele, cerealele, fulgii de drojdie și uleiul
Se presară piper și alte condimente plăcute sau ierburi aromatice și se amestecă pană la omogenizare
Se poate consuma simplu sau ca garnitură alături de carne, pește sau brânză
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ DE TAPIOCA ÎN 3 STRATURI
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BUDINCĂ DE CHIA CU CEREALE ȘI MANGO
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte
DOVLECEL CU BRÂNZĂ ȘI CEREALE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
QUINOA CU SFECLĂ ȘI PIURE DE FRUCTE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
Descoperă schema noastră de diversificare în 5 pași care se bazează pe experienţa noastră în dezvoltarea de
produse delicioase pentru cei mici.
Descarcă gratuit