vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Lapte
Ingrediente
- 1 para
- 1 banana mica
- 1 varf scortisoara Ceylon
- 50-100 m lapte formula
mod de preparare
- Fructele se decojesc si se taie in cuburi.
- Se aseaza intr-un vas pentru cuptor si se presara peste ele putina apa si scortisoara.
- Se coc la cuptor cca 25 minte la 170 grade.
- Se mixeaza dupa racire impreuna cu laptele in functie de consistenta dorita.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
OREZ CU PIURE DE FRUCTE CU VITAMINA C
vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten
PIURE DE DOVLECEL CU MIX DE CEREALE
vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
PIURE DE FRUCTE CU CEREALE
vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten
PIEPT DE CURCAN CU PIURE DE LEGUME
vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
