vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
Ingrediente
- 1 cana naut
- boia
- 1 ceasca cereale
- 1 morcov mare
- dovlecel
- ardei gras
- patrunjel
- marar
mod de preparare
- Nautul se hidrateaza timp de 12 ore iar apoi se fiere. Dupa fierbere se mixeaza in blender alaturi de cereale,1/2 morcov ras, 1/4 ardei gras, 1/4 dovlecel, fire de patruje si marar.
- Se fomeaza forme rotunde ce se coc la foc mediu pe foaie de copt cca 20 minute.
- Se servesc alaturi de salta de morcov data pe razatoare amestecata cu 1 lingura ulei masline si 1 lingurita iaurt natur.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
