ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
FALAFEL CU SALATA DE CRUDITATI
0
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
Ingrediente
  • 1 cana naut
  • boia
  • 1 ceasca cereale
  • 1 morcov mare
  • dovlecel
  • ardei gras
  • patrunjel
  • marar
mod de preparare
  1. Nautul se hidrateaza timp de 12 ore iar apoi se fiere. Dupa fierbere se mixeaza in blender alaturi de cereale,1/2 morcov ras, 1/4 ardei gras, 1/4 dovlecel, fire de patruje si marar.
  2. Se fomeaza forme rotunde ce se coc la foc mediu pe foaie de copt cca 20 minute.
  3. Se servesc alaturi de salta de morcov data pe razatoare amestecata cu 1 lingura ulei masline si 1 lingurita iaurt natur.
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
Descoperă schema noastră de diversificare în 5 pași care se bazează pe experienţa noastră în dezvoltarea de produse delicioase pentru cei mici.
Descarcă gratuit
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj! Suntem aici pentru tine.

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj