ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
CREMA DE CIOCOLATA
3
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
Ingrediente

Reteta pentru o portie:

  • 50g alune de padure
  • 1 lingura fulgi migdale
  • 100ml lapte
  • 1 lingura pudra carob
  • 1 plic piure fructe
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura ulei de cocos
mod de preparare
  1. Alunele si fulgii de migdale se hidrateaza timp de minim 4 ore, apoi se maruntesc fin in robotul de bucatarie impreuna cu piureul de fructe.
  2. Laptele se incalzeste si se amesteca cu cacao si pudra de carob, apoi se adauga uleiul de cocos.
  3. Se pastreaza la frigider si se serveste dimineata pe felie de paine alaturi de un pahar cu lapte sau iaurt
SUPA CREMA DE LEGUME CU ROSII, SFECLA, CONOPIDA SI CEREALE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
HUMMUS ROZ CU FILE PESTE LA CUPTOR SI CASTRAVETE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SOMON CU PASTE COLORATE SI SOS DE SMANTANA CU CIUPERCI
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
Descoperă schema noastră de diversificare în 5 pași care se bazează pe experienţa noastră în dezvoltarea de produse delicioase pentru cei mici.
Descarcă gratuit
Descoperă lăpticul potrivit
pentru JUNIORUL TĂU
Află mai multe
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj! Suntem aici pentru tine.

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj