vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
Ingrediente
Reteta pentru o portie:
- 50g alune de padure
- 1 lingura fulgi migdale
- 100ml lapte
- 1 lingura pudra carob
- 1 plic piure fructe
- 1 lingura cacao
- 1 lingura ulei de cocos
mod de preparare
- Alunele si fulgii de migdale se hidrateaza timp de minim 4 ore, apoi se maruntesc fin in robotul de bucatarie impreuna cu piureul de fructe.
- Laptele se incalzeste si se amesteca cu cacao si pudra de carob, apoi se adauga uleiul de cocos.
- Se pastreaza la frigider si se serveste dimineata pe felie de paine alaturi de un pahar cu lapte sau iaurt
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
SUPA CREMA DE LEGUME CU ROSII, SFECLA, CONOPIDA SI CEREALE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
HUMMUS ROZ CU FILE PESTE LA CUPTOR SI CASTRAVETE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SOMON CU PASTE COLORATE SI SOS DE SMANTANA CU CIUPERCI
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
