vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten
Ingrediente
- 50 g caju
- 1/4 zeama lamaie
- 1 lingurita ceapa verde
- 1 lingurita pudra fulgi de drojdie inactivi
- 2 fire marar
- apa
- 2 linguri mix cerelea
mod de preparare
- Caju se hidrateaza minim 8 ore iar apoi se blenduieste cu lamaia, ceapa, fulgii de drojdie.
- Se adauga apa pentru consistenta dorita.
- Compozitia obtinuta se amestaca cu mararul tocant marunt si cerealele pregatite cu apa conform instructiunilor.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ DE TAPIOCA ÎN 3 STRATURI
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BUDINCĂ DE CHIA CU CEREALE ȘI MANGO
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte
HUMMUS DE LEGUME CU CEREALE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten, Susan
DOVLECEL CU BRÂNZĂ ȘI CEREALE
vârstă:
8-9 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
