vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
Gluten, Lapte
Ingrediente
Reteta pentru 4 portii:
- 1 conopida mare fara tulpina
- 1 cana mix cereale
- 2 oua mari
- putin lapte
- boia ardei dulce
- 1 lingura fulgi de drojdie inactiva
- piper si ierburi aromatice preferate
mod de preparare
- Conopida se spala bine si se rupe in bucati cat sa le poata lua in mana si sa muste de 2 ori din ele si se fierbe la abur doar pe jumatate ca sa aiba la final consistenta placuta.
- Separat se bat ouale si se amesteca cu boiaua, piperul, fulgii de drojdie inactiva, 1/2 din cantitatea de oregano.
- In alt bol se amesteca fulgii de cereale, ierburile aromatice preferate si cealalta cantitate de oregano.
- Se preincalzeste cuptorul la 220 grade, se trece fiecare floreta de conopida prin amestecul de ou si apoi prin cel de cereale ca sa se acopere complet.
- Se baga la cuptorul incins in tava pe hartie de copt timp de 20 minute pana devin aurii.
- Se servesc fie cu dressing de iaurt, fie alaturi de peste sau curcan.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
