ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
CLATITE CU COCOS, SIROP DE ARTAR SI AFINE
1
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente

Rețetă pentru 4 porții:

  • 1 banană de dimensiune medie
  • 2 lingurițe fulgi de cocos neîndulciți și mărunțiți fîn
  • 1 lingură făină de cocos
  • 1 lingură ulei de cocos
  • afine
  • sirop arțar
mod de preparare
  1. Se încinge uleiul de cocoș în tigaie, se pasează banana foarte bine, apoi se pune peste făina și fulgii de cocos
  2. Se formează ca un aluat pentru fursecuri, dar se mai poate adauga făină de cocos dacă nu se ajunge la consistență unui aluat ca pentru fursecuri
  3. Se ia câte 1 lingură de aluat, se presează ca pe chifteluță și se pune în uleiul încins
  4. Se coace 1-2 minute până devine auriu, apoi se întoarce și se mai coace încă 2 minute
  5. Se scot și se pot servi cu sirop de arțar și cu afine alături
BUDINCA DE OREZ, MEI SI BANANA
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Nucă
CARTOF DULCE CU AVOCADO, SUSAN SI SOS DE UNT ALUNE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
SUPA CREMA DE CIUPERCI CU LAPTE DE CAJU
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SUPA CREMA DE PRAZ CU SOMON
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
Descoperă schema noastră de diversificare în 5 pași care se bazează pe experienţa noastră în dezvoltarea de produse delicioase pentru cei mici.
Descarcă gratuit
Descoperă lăpticul potrivit
pentru JUNIORUL TĂU
Află mai multe
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj! Suntem aici pentru tine.

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj