vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente
Rețetă pentru 4 porții:
- 1 banană de dimensiune medie
- 2 lingurițe fulgi de cocos neîndulciți și mărunțiți fîn
- 1 lingură făină de cocos
- 1 lingură ulei de cocos
- afine
- sirop arțar
mod de preparare
- Se încinge uleiul de cocoș în tigaie, se pasează banana foarte bine, apoi se pune peste făina și fulgii de cocos
- Se formează ca un aluat pentru fursecuri, dar se mai poate adauga făină de cocos dacă nu se ajunge la consistență unui aluat ca pentru fursecuri
- Se ia câte 1 lingură de aluat, se presează ca pe chifteluță și se pune în uleiul încins
- Se coace 1-2 minute până devine auriu, apoi se întoarce și se mai coace încă 2 minute
- Se scot și se pot servi cu sirop de arțar și cu afine alături
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCA DE OREZ, MEI SI BANANA
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Nucă
CARTOF DULCE CU AVOCADO, SUSAN SI SOS DE UNT ALUNE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
SUPA CREMA DE CIUPERCI CU LAPTE DE CAJU
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SUPA CREMA DE PRAZ CU SOMON
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
