ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
CIOCOLATĂ CALDĂ CU FRUCTE
0
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Lapte, Nucă
Ingrediente
  • 150ml bautură vegetală de nuci sau lapte
  • 1/3 plic piure fructe
  • 1-1,5 lingurite pudra carob
mod de preparare

1. Se mixează în blender pudra de carob cu piureul de fructe. 
  
 2. Apoi se adaugă băutură vegetală caldă și pentru un plus de spumă se mai mixează puțin la viteză maximă. 

CREMA DE CIOCOLATA
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
SUPA CREMA DE LEGUME CU ROSII, SFECLA, CONOPIDA SI CEREALE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
HUMMUS ROZ CU FILE PESTE LA CUPTOR SI CASTRAVETE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
Descoperă schema noastră de diversificare în 5 pași care se bazează pe experienţa noastră în dezvoltarea de produse delicioase pentru cei mici.
Descarcă gratuit
Descoperă lăpticul potrivit
pentru JUNIORUL TĂU
Află mai multe
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj! Suntem aici pentru tine.

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj