vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
Lapte
Ingrediente
- ¼ dovleac
- 6 cartofi
- 50g unt
- 1 lingurita ulei
- rondele de branza capra – baton La Colline
- sare
- piper
- condimente dupa gust
mod de preparare
- Carofii se fierb cu coaja 10 minute apoi se rad mare iar dovleacul se rade crud. Se amesteca cele 2 si se condimenteaza dupa gust si formam chiftelele.
- Intr-o tigaie se pune 1 cub unt (10g) si putin ulei, se prajesc, cu capacul pus 5 minute pe fiecare parte. Se serveste punand branza peste chiftelele calde alaturi de o salata sau un piure de conopida.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
SUPA CREMA DE LEGUME CU ROSII, SFECLA, CONOPIDA SI CEREALE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
HUMMUS ROZ CU FILE PESTE LA CUPTOR SI CASTRAVETE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
