vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Gluten, Lapte
Ingrediente
- 1/2 cutie biscuiti biskoti
- 40g unt la temperatura camerei
- 100 ml apa
- agar-agar
- 200g crema de branza
- 100g frisca lichida
- 2 linguri zahar
Pentru glazura de fructe folositi un plic piure fructe preferat, gelatina agar-agar, 25 ml apa.
mod de preparare
- Biscuitii se maruntesc in robot apoi se adauga untul iar preparatul se aseaza pe fundul unei tavi cu pereti detasabili si se da la congelator.
- Fierbem 100ml apa, o aducem la punctul de clocotire apoi punem 1 lingurita rasa de pudra agar-agar, frisca lichida, crema de branza si zaharul si fierbem 2 minute.
- Scoatem din congelator blatul de biscuiti si adaugam peste el compozitia de branza si bagam la frigider inca 4-5 ore ca sa se inchege. Ideal este sa preparam de seara.
- Piureul de fructe se pune intr-o tigaie si se aduce la punctul de fierbere dar nu se clocoteste, se adauga 1/2 lingurita gelatina agar-agar iar apoi cand este doar caldut se toarna peste crema de branza si se mai lasa inca o ora la frigider.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
SUPA CREMA DE LEGUME CU ROSII, SFECLA, CONOPIDA SI CEREALE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
HUMMUS ROZ CU FILE PESTE LA CUPTOR SI CASTRAVETE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
