vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Ingrediente
- 400 g naut hidratat 12 ore
- 1 lingura unt arahide
- 1 praf de copt
- 1 llingura carob
- 1 lingurita esenta vanilie
- apa
mod de preparare
Se mixeaza in blender nautul fiert cu celelate ingrediente (se adauga apa cat sa faciliteze procesul de mixare), se adauga compozitia intr-o forma de chec si se da la cuptorul peincalzit pentru coacere cca 40 minute la foc mediu 140 g.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
