vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
Lapte
Ingrediente
Rețetă pentru 2 porții:
- 1 cutie bulgărași de brânză
- 1 sfeclă roșie
- 1 portocală
- Milupa Piure de Mere, Mango, Portocale
- 1 floare anason stelat
- 1 linguriță rasă de praf de anason
- piper
mod de preparare
- Portocala se spală bine și se rade (atenție să fie cu coajă comestibilă), iar răzătura se amestecă cu praful de anason
- Sfecla roșie de coace în cuptor
- Apoi se rad și se toarnă peste ea zeama de la 1/2 portocală și piureul
- Se adaugă floarea de anason stelat și se amestecă
- Se baga la frigider
- La momentul servirii, se scoata floarea de anason, se adaugă perlele de brânză și coaja de portocală rasă
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
