ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
BULGĂRAȘI DE BRÂNZĂ CU SALATĂ DE SFECLĂ CU MIX PIURE ȘI ANASON STELAT
0
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
Lapte
Ingrediente

Rețetă pentru 2 porții:

mod de preparare
  1. Portocala se spală bine și se rade (atenție să fie cu coajă comestibilă), iar răzătura se amestecă cu praful de anason
  2. Sfecla roșie de coace în cuptor
  3. Apoi se rad și se toarnă peste ea zeama de la 1/2 portocală și piureul
  4. Se adaugă floarea de anason stelat și se amestecă
  5. Se baga la frigider
  6. La momentul servirii, se scoata floarea de anason, se adaugă perlele de brânză și coaja de portocală rasă
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
Descoperă schema noastră de diversificare în 5 pași care se bazează pe experienţa noastră în dezvoltarea de produse delicioase pentru cei mici.
Descarcă gratuit
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj! Suntem aici pentru tine.

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj