vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Lapte
Ingrediente
- 50Gg perle de tapioca
- 300ml apa
- 1 portie lapte praf solid
- 1 cub unt (10g)
- 1 mar, vanilie
- zeama de portocale
mod de preparare
- Se pune 1/2 cub unt la topit, apoi se adauga tapioca, apa si vanilia si se gatesc pana sunt gata iar la final se adauga laptele praf. Se coace marul taiat si scobit, iar in scobituri se pune putin unt si scortisoara Ceylon.
- Cand este gata se paseaza si se pune deasupra perlelor de tapioca. Pentru un gust mai dulce, se poate adauga banana.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
OREZ CU PIURE DE FRUCTE CU VITAMINA C
vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten
PIURE DE DOVLECEL CU MIX DE CEREALE
vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
PIURE DE FRUCTE CU CEREALE
vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten
PIEPT DE CURCAN CU PIURE DE LEGUME
vârstă:
6-7 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
