vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Nucă
Ingrediente
- 2 linguri perle tapioca
- 150ml lapte
- 1 plic piure de fructe mix preferat
- fulgi de migdale hidratati
- afine sau alte fructe de sezon
- vanilie pentru gust
mod de preparare
- Se fierb perlele de tapioca pana devin translucide ,apoi se scurg si se adauga laptele rece, vanili si un varf de sare. Se pune cratita inapoi pe foc mic si se fierbe budinca pana se ingroasa (arata ca un orez cu lapte ingrosat).
- Dupa ce s-a ingrosat se adauga piureul de fructe, fulgii de migdale si se amesteca apoi se toarna budinca in bol si se orneaza cu afine.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
SUPA CREMA DE LEGUME CU ROSII, SFECLA, CONOPIDA SI CEREALE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Gluten
CLATITE CU CREMA DE MASCARPONE SI AFINE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou
HUMMUS ROZ CU FILE PESTE LA CUPTOR SI CASTRAVETE
vârstă:
24-36 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
