vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Nucă
Ingrediente
Rețetă pentru o porție :
- 2 linguri orez integral
- 3 linguri mei decorticat
- 1 lingură pudra de carob
- ½ banană
mod de preparare
- Se fierbe orezul cu o cană de apă și când este pe jumătate fiert se adaugă și meiul iar dacă mai este nevoie se mai adaugă puțină apă
- După ce au fiert se adaugă carob-ul și se lasă la racit 15-20 minute
- Se pasează apoi meiul cu orezul și se adaugă peste, bucațele micuțe de banana
- Se amestecă până se omogenizează și deasupra se pot adăuga căteva bucatele tocate mărunt de nuci ținute la hidtratat cateva ore anterior
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
CARTOF DULCE CU AVOCADO, SUSAN SI SOS DE UNT ALUNE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
SUPA CREMA DE CIUPERCI CU LAPTE DE CAJU
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SUPA CREMA DE PRAZ CU SOMON
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
CLATITE CU COCOS, SIROP DE ARTAR SI AFINE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
