vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
Ingrediente
Rețetă pentru 10 porții de brânză topită:
- 250g brânză
- 100g unt topit
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- smântână lichidă dulce de gătit
- 1 țelină
- 2 ouă
- 3 linguri Milupa 7 Cereale BIO
- 2 linguri parmezan ras
- 3-4 pufuri ulei
mod de preparare
- Brânza topită se prepară lăsând 1 ora la temperatura camerei amestecul de brânză cu bicarbonat
- Untul se topește pe baie de abur, iar treptat treptat se încorporează în el brânza
- Când este aproape dizolvată brânza în unt, se adaugă treptat smântana și se fierbe amestecand continuu, pană se obține o cremă mai lichidă, precum smântâna de gătit
- Țelina se curăță și se taie rondele,
- Rondelele se pun apoi în apă clocotită pentru 3-5 minute
- Se scot și se trec prin apa foarte rece, apoi se tamponează cu hartie prosop pentru a absorbi excesul de apă
- Se dau prin ouăle bătute împreuna cu condimentele preferate ale copilului, apoi prin cerealele amestecate cu parmezanul ras și se pun in tavă pe hartie de cop
- Se stropesc cu pufuri de ulei și se gătesc până devin aurii
- Se servesc cu branza topita răcită și alte legume
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
PIURE DE FRUCTE CU CARTOF DULCE ȘI BUCĂŢI DE ANANAS
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Lapte
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
