vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Ou, Cereale
Ingrediente
Reteta pentru 6 briose:
2 oua
1 banana bine coapta
100g fulgi de ovaz bio
1/2 plic praf de copt
1 plic piure fructe
mod de preparare
Se rasnesc fulgii de ovaz si se amesteca cu ouale, banana pasata bine si praful de copt, se pune compozitia in forme si se coace pana devin rumene.
Cand sunt gata, se lasa la racit si cu o seringa de patiserie, se umplu cu piure de fructe.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCA DE OREZ, MEI SI BANANA
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Nucă
CARTOF DULCE CU AVOCADO, SUSAN SI SOS DE UNT ALUNE
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Susan
SUPA CREMA DE CIUPERCI CU LAPTE DE CAJU
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
SUPA CREMA DE PRAZ CU SOMON
vârstă:
18-24 luni
moment al zilei:
Prânz
alergeni:
Pește
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?

Descoperă lăpticul potrivit
