vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Gustare
alergeni:
Gluten
Ingrediente
- 1/2 cana linte rosie fiarta
- 1 ceasca mix cereale
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 ceasca unt arahide
- 1/2 cesca iaurt grecesc 5 %
- 1 banana medie coapta
- 1 ceasca fasii morcov coapte
mod de preparare
- Se amestca in blender toate ingredientele (dupa fierberea lintei si coptul morcovului se poate si fierbe).
- Se adauga compozitia pe foaie de copt in tava si se da la cuptor preincalzit pentru 20-25 minute la foc mediu. Se taie dreptunghiuri. Se pot pastra la frigider.
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
