Specialiştii Milupa

Olivia Forgiarini

Olivia Forgiarini - Educator Perinatal SAMAS*

Olivia îţi oferă suport pe perioada primelor 1000 de zile (de la concepţie, până la 2 ani).

Îţi este alături cu sfaturi legate de sarcină, pregătirea pentru marele eveniment - întâlnirea cu puiuţul tău şi recuperarea abdo-perineală după naştere.

 

Îţi oferă informaţii despre poziţii corecte de alăptare, probleme ce pot apărea pe perioada alăptării şi despre îngrijirea bebeluşului.

 

Ca Educator Perinatal SAMAS*, Olivia te sfătuieşte şi cu privire la nutriţia corectă a mamei pe perioada sarcinii şi a alăptării şi îţi oferă sfaturi pentru nutriţia celui mic. Vei afla când poţi începe diversificarea, ce alimente îi poţi da puiului în fiecare etapă de dezvoltare şi care este necesarul de nutrienţi pentru dezvoltarea armonioasă a micuţului tău.
 

*Pentru a afla mai multe detalii despre Programul SAMAS (Program de Sănătate pentru Mame şi Sugari) te rugăm să accesezi web-site-ul www.programsamas.ro

Anda Petru

Anda Petru - Specialist în Nutriție Milupa

Anda Petru este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca. Specializarea ei este Nutriție și Dietetică și te poate ajuta să îi oferi puiuțului tău cea mai potrivită dietă.

De asemenea, îți stă la dispoziție și cu informații utile despre sarcină, evoluția copilului și sănătate.

Vezi răspunsurile Specialiștilor noștri.

Află mai mult


Dacă ai întrebări sau nelămuriri, cere sfatul experților Milupa completând formularul de mai jos.


© Copyright Nutricia Early Life Nutrition Romania