Sarcină0-6 luni6-12 luni12 luni +

Sfaturi pentru concediul de Sărbători

Nota 5/5 (2 voturi)
Sfaturi pentru concediul de Sărbători

Ține cont de câteva sfaturi utile pentru a petrece cele mai frumoase zile alături de cei dragi de Sărbători.

Cum să nu aștepți cu nerăbdare Sărbătorile când ele aduc și mai mult timp petrecut alături de viitorul tătic și de familie? Pentru a te bucura din plin de zilele libere și încărcate de surprize frumoase, ar trebui să iei în calcul câteva lucruri care să țină incidentele neplăcute departe.

Călătorii fără stres

Cea mai bună perioadă pentru călătorii este cea dintre săptămânile 16 și 28 de sarcina. Înainte este foarte posibil să ai parte de disconfortul cauzat de grețuri și amețeli, iar când sarcina este mult mai avansată, pot apărea situații care să afecteze puiuțul pe care îl porți în burtică. Dacă alegi să călătorești, ține minte să ai mereu cu tine o sticlă cu apă și o gustare, pentru a nu ți se face rău în timpul drumului până la și dinspre destinație.

Atenție la deliciile de sezon

Cu cât petrecem mai mult timp acasă, cu atât sunt șanse mai mari să ni se facă poftă de toate bunătățile din frigider și din cămară pregătite pentru vizitele rudelor. Ai grijă să speli cu atenție fructele și legumele pe care vrei să le mânânci crude. Mâncărurile grele și cele de tip fast food trebuie evitate. Poți ciuguli câte puțin, să-ți potolești pofta, dar ține minte că moderația vă păstrează sănătoși și pe tine și pe bebe.

Puțină mișcare acasă

Dacă alegi să petreci cel mai mult timp acasă și să te odihnești, creează-ți o rutină zilnică care să implice mișcări simple care să-ți mențină tonusul muscular. Ai putea chiar exersa tehnici de masaj și modalități de relaxare. Ai putea încerca și câteva exerciții de respirație, pregătindu-te de cea mai importantă sărbătoare dintre toate – ziua în care îți vei aduce puiuțul pe lume.

Ai grijă de tine și de bebe și lasă-te răsfățată!

Pentru a putea lasa un comentariu la acest articol, este nevoie să te autentifici în contul tau.

Login  sau  Facebook Connect

Nu ai cont creat?

Înregistrează-te aici

© Copyright Nutricia Early Life Nutrition Romania