Sarcină0-6 luni6-12 luni12 luni +

Cum să-ți anunți colegii și prietenii că ești însărcinată

Nota 3/5 (1 vot)
Cum să-ți anunți colegii și prietenii că ești însărcinată

După ce afli că vei fi mămică, vei dori ca și alții să știe acest lucru. Iată recomandările noastre referitoare la cum să-ți anunți colegii și prietenii că ești însărcinată.

De cele mai multe ori, viitoarele mămici așteaptă până la finalul primului trimestru să împărtășească prietenilor vestea că familia va avea în curând un nou membru. Acest lucru se întâmplă pentru că, de cele mai multe ori, atunci dispar majoritatea riscurilor din perioada sarcinii. Binențeles, acest interval nu constituie o regulă, așa că momentul ideal în care vei da de știre celor dragi că un copil e pe cale să se nască, este cel pe care tu și partenerul tău îl considerați potrivit.

Este important, mai întâi de toate, să anunți familia ta și pe cea a viitorului tătic despre venirea bebelușului, iar apoi să-i pui la curent pe prietenii apropiați. Spune-le față în față, sau sună-i. Vei dori să le surpinzi reacțiile. Dacă vrei să ai și o amintire a momentului, adună-i pe toți cei dragi pentru o fotografie, iar în loc să le spui să zâmbească, strigă cât poți de tare că ești însărcinată!

Colegii de la muncă vor fi și ei entuziasmați de faptul că vei fi mămică, însă mai întâi trebuie să-ți informezi șeful despre acest lucru. Nu uita să te documentezi cu privire la politicile firmei legate de concediul maternal și să te pregătești să răspunzi la întrebările șefului ce privesc perioada în care vei lipsi de la serviciu și cum va afecta sarcina productivitatea ta.

Nu uita ce înseamnă să anunți marea veste pe conturile tale de pe rețelele de socializare. Ține minte că această informație va fi publică, așa că nu scrie nimic până nu ești sigură că vrei să știe chiar toată lumea și că i-ai anunțat deja pe toți cei apropiați.

Pentru a putea lasa un comentariu la acest articol, este nevoie să te autentifici în contul tau.

Login  sau  Facebook Connect

Nu ai cont creat?

Înregistrează-te aici

© Copyright Nutricia Early Life Nutrition Romania