Sarcină0-6 luni6-12 luni12 luni +

Cum sa te incalti pe perioada sarcinii

Nota 3/5 (1 vot)
Cum sa te incalti pe perioada sarcinii

Deși la prima vedere poate părea un capriciu, încălțămintea pe perioada sarcinii este o problemă care trebuie tratată cu seriozitate. Pe perioada sarcinii poți avea parte de picioare umflate și obosite, dureri articulare sau transpirație abundentă.

În timpul sarcinii este recomandat să optezi pentru încălțăminte cu talpa joasă. Dacă totuși dorești să mai porți și tocuri, ai grijă ca acestea să nu depășească 5 centimetri.

Alege întotdeauna calitatea în detrimentul prețului mic sau al designului. Dacă ești o persoană care transpiră abundent, este bină sa alegi încălțăminte de calitate bună fabricată din materiale moi astfel încăt picioarele tale să poată respira.

Cumpără-ți încălțăminte cu sisteme ușoare de prindere. Ia în considerare faptul că urmează câteva luni în care nu îți va fi ușor să te apleci și să te ridici de nenumărate ori.

Evită încălțămintea fixă. Alege mereu pantofi cu o jumătate de număr mai mare sau chiar un număr. În timpul sarcinii picioarele se pot umfla și astfel pantofii cu mărime fixă devin inutilizabili.

Dacă vei folosi aceste criterii atunci când îți vei cumpăra încălțăminte, cu siguranță că vei parcurge sarcina fără dureri de picioare

Pentru a putea lasa un comentariu la acest articol, este nevoie să te autentifici în contul tau.

Login  sau  Facebook Connect

Nu ai cont creat?

Înregistrează-te aici

© Copyright Nutricia Early Life Nutrition Romania