Sarcină0-6 luni6-12 luni12 luni +

Cum să te distrezi când trebuie să stai în pat

Nota 3/5 (1 vot)
Cum să te distrezi când trebuie să stai în pat

Pentru anumite femei, bucuria de a deveni mămică este umbrită de faptul ca li se recomandă să stea întinse în pat pentru protecția bebelușului. Dacă au un stil de viață activ, relaxarea recomandată de doctor poate să pară o calvar.

Dacă ți s-a recomandat repaos la pat, ar trebui să privești asta ca o șansa de a recupera multele lucruri pe care le-ai amânat de-a lungul timpului.

Iată câteva idei de cum să îți petreci timpul atunci când trebuie să te odhinești la pat.

Citește

Ții minte cartea aceea recomandată de prietena ta? Sau cartea lansată anul trecut de autorul tău preferat pe care ai tot amânat să o citești? Acum ai destul timp pentru a te bucura de o carte bună.

Uită-te la filme

Cu siguranță sunt și filme pe care le-ai amânat de-a lungul vremii. Sau filme clasice pe care ți-ai propus să le vezi pentru a-ți îmbogăți cultura cinematografică.

Învață ceva care te va ajuta în viitor

Își dorești să înveți o nouă limbă străină? Sau cum să desenezi pe calculator? Profită de timpul pe care îl ai și învață un lucru nou care te va ajuta în viitor.

Scrie pe un blog

Fă-ți un blog public sau personal și notează trăirile tale din fiecare zi pentru a vedea după o vreme cum ai evoluat și prin ce ai trecut.

Alege un nume pentru bebelușul tău

Dacă nu te-ai hotărât deja, ai timp suficient ca să alegi un nume pentru bebeluș. Alege numele bebelușului în funcție de originea numelului, dacă este de sfânt sau dacă este special. Generatorul nostru de nume este un bun punct de plecare dacă nu ai idei. Vizitează-l!

Pentru a putea lasa un comentariu la acest articol, este nevoie să te autentifici în contul tau.

Login  sau  Facebook Connect

Nu ai cont creat?

Înregistrează-te aici

© Copyright Nutricia Early Life Nutrition Romania