Sarcină0-6 luni6-12 luni12 luni +

Ce cadouri să-ți faci când ești însărcinată

Nota 3/5 (1 vot)
Ce cadouri să-ți faci când ești însărcinată

Pe perioada sarcinii vei dori de foarte multe ori să te simți specială și răsfățată. Dacă grija celor din jur nu e de ajuns, avem pentru tine câteva idei de cadouri pe care să ți le faci singură în așteptarea bebelușului.

Una dintre metodele prin care poți să te bucuri de zile și mai frumoase în timpul sarcinii este să-ți programezi o ședință (sau mai multe) de masaj prenatal, care ajută la reducerea oboselii dar are și alte efecte benefice precum prevenirea durerilor, eliminarea toxinelor, stimularea circulației sangvine, reducerea țesutului adipos, păstrarea elasticității pielii și prevenirea apariției edemelor.

Vei dori să-ți amintești peste ani de perioada în care ai avut burtica, așa că poți angaja un fotograf profesionist pentru o ședință foto alături de partenerul tău. Și ca să te bucuri și mai mult de ziua destinată fotografiilor, mergi mai întâi la un salon de cosmetică să fii răsfățată așa cum meriți.

Un weekend în afara orașului poate reprezenta cadoul ideal pe care să ți-l faci cât aștepți micuțul. Nu e nevoie de planuri complicate, trebuie doar să ieși din rutină pentru puțin timp. Chiar și două zile la o piscină sau spa îți pot schimba starea în bine și îți vor încărca bateriile, astfel încât să fii cu zâmbetul pe buze în cât mai multe zile din această perioadă.

Pentru a putea lasa un comentariu la acest articol, este nevoie să te autentifici în contul tau.

Login  sau  Facebook Connect

Nu ai cont creat?

Înregistrează-te aici

© Copyright Nutricia Early Life Nutrition Romania