Sarcină0-6 luni6-12 luni12 luni +

Sfaturi pentru 1 iunie alături de copilul tău

Nota 3/5 (1 vot)
Sfaturi pentru 1 iunie alături de copilul tău

Ziua Copilului este sărbatorită în România cu serbări, târguri și evenimente speciale pentru copii și părinți deopotrivă. Puteți alege o vizită la muzeu, o ieșire în aer liber, o piesă de teatru sau un atelier.  

Vă oferim câteva sugestii pentru petrecerea timpului în familie, transformând o ieșire de weekend într-o experiență educativă, amuzantă si recreativă.


Dacă  sunteți din 
București, puteți face o vizită la Observatorul Astronomic “Amiral Vasile Urseanu”, unde intrarea este liberă.

Poveştile copilăriei prind viaţă la Muzeul Satului: profitați de programul cultural educativ organizat la muzeul Satului împreună cu teatrul Zurli, începând cu ora 11.

Palatul Mogoșoaia iși deschide porțile pentru copii, organizând Ateliere de creație și alte activități distractive: face-painting și baloane modelabile. Copiii vor fi însoțiți de personaje de poveste ca: Albă ca Zăpada, Frumoasa și Bestia, Zorro.  Pentru detalii click aici.

Ziua copilului este sărbatorită de Tarom prin șase zboruri speciale dedicate copiilor, în care cei mici vor asista la o lecție de instructaj, vor afla care sunt îndatoririle piloților și etapele unui zbor și, nu in ultimul rând vor vizita cabinele piloților. Pentru detalii click aici.

Nu pierdeți nici Vânătoarea de comori de la Grădina Botanică. În timp ce se vor plimba prin Grădina Botanică, cei mici vor întâlni personaje din povești care le vor pune întrebări despre natură. Pentru detalii click aici.

Pentru mămicile cu puiuți din Cluj, în cadrul zilelor Orașului se vor organiza evenimente pentru copii de toate vârstele, în Piața Unirii, Piața Muzeului, în Parcul Central, Grădina Botanică și Turnul Croitorilor. 

De asemenea, la Castelul Bánffy din Bonțida se vor organiza seri de proiecții în aer liber, activități pentru copii, concerte, și degustări de preparate tradiționale, în cadrul festivalului Weekend la Castel, de la TIFF. Pentru mai multe detalii despre eveniment și program click aici.

In Iași se organizează târg cu produse pentru copii, în Parcul Expoziției. Puteți profita de vremea frumoasă pentru o vizită la Grădina Botanică, precum și de reducerile la Librăriile Cărturești la toate cărțile și filmele pentru copii.  

Dacă sunteți din Sibiu sau vă gândiți să mergeți acolo de 1 iunie, vă recomandăm o vizită la Muzeul Copiilor EtnoTechnoPark, din cadrul Muzeului în aer liber ASTRA din Dumbrava Sibiului. Veți găsi aici un parc construit din 3 pavilioane de joacă și indemânare, unde au loc programe adaptate pe grupe de vârsta, de la 3 la 18 ani.

În acest spațiu sunt stimulate deprinderile tehnice, prin jocuri de asamblare şi construcţie, sunt dezvoltate cunoştinţele despre patrimoniul tehnic, şi despre tradiţiile şi obiceiurile poporului român. Este un loc în care jocul este un mijloc de învățare, de deprindere a unor aptitutudini specifice. Pentru detalii accesați  http://www.muzeulastra.ro

 

Pentru a putea lasa un comentariu la acest articol, este nevoie să te autentifici în contul tau.

Login  sau  Facebook Connect

Nu ai cont creat?

Înregistrează-te aici

© Copyright Nutricia Early Life Nutrition Romania