Sarcină0-6 luni6-12 luni12 luni +

Locuri de distracții din Europa pentru cei mici

Nota 3/5 (1 vot)
Locuri de distracții din Europa pentru cei mici

Dacă îți propui să mergi alături de cel mic prin Europa și dorești sa-l duci și la un parc de distractii pentru copii, iată recomandările noastre:

1. Disneyland Paris, Franța

Disneyland rămâne fără îndoială locul unde toți copii își doresc să ajungă măcar o dată. Parcul dispune de peste 50 de atracții, spectacole și parade. În plus, Disneyland mai oferă și workshop-uri de canto, teatru, dans și curs instrumental. 

2. Parcul Tibidabo, Barcelona, Spania

Aflat în vârful muntelui cu același nume, parcul oferă celor mici peste 25 de modalități de distracție sau relaxare dar și o vedere superbă către Barcelona și Mediterana.

3. Parcul Prater, Viena, Austria

"Castelul Bântuit", trenulețul și roata uriașa sunt doar câteva elemente care îi atrag pe cei mici în parcul vienez. Pe lângă acestea, cei mici se mai pot distra cu metode clasice de divertisment sau pot vizita Planetariul.

4. PortAventura, Salou, Spania

Dacă parcul Tibidado li s-a părut celor mici "prea cuminte", du-i la PortAventura, un parc 2 în 1. Vor avea de ales între curse, tobogane, piscine, spectacole, aqua parc, restaurante și magazine.

5. Dinopark, Funtana, Croația

Aflat în Croația, la doar 25 de minute de granița cu Slovenia, Dinopark este un parc tematic ce prezintă celor mici istoria dinozaurilor. Parcul dispune de dinozauri robotizați, expoziții dedicate dinozaurilor dar și de spectacole de parc și magie.

6. Festyland, Caen, Franța

Parcul este împărțit în patru zone: pirați, vikingi, Evul Mediu și Perioada Interbelică. Cei mici se pot distra cu mecanismele pe apă, cinematograful de 180 de grade sau caruselul.

7. Legoland, Gunzburg, Germania

Legoland! Trebuie să mai spunem ceva? :) Parcul prezintă peste 40 de puncte de atracție, toate construite din piese Lego și împărțite după cum urmează: Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knights Kingdom, Imagination, Lego City, Pirates Land.

8. Europa Park, Rust, Germania

Europa Park este cel mai mare parc din Germania și este format din 14 mini parcuri cu nume precum Germania, Anglia, Spania, Franța, Grecia. Parcul dispune de numeroase oportunități de distracție: rollercoaster, trenulețe, tobogane, autobuze, spectacole și multe altele.

9. Gardaland, Castelnuovo del Garda, Italia

Parcul de distracții Gardaland le pune la dispoziție celor mici peste 6 montagne russes și peste 50 de atracții, de la trenulețe, spectacole și până la delfinariu.

10. Orașul Ștrumfilor, Bruxelles, Belgia

Ștrumifii, eroii mici și albaștri care ne-au bucurat copilăria tuturor au un muzeu propriu în Bruxelles, orașul natal. Cei mici pot admira benzi desenate care povestesc istoria lor, ediții limitate sau statui în mărime naturală.

Pentru a putea lasa un comentariu la acest articol, este nevoie să te autentifici în contul tau.

Login  sau  Facebook Connect

Nu ai cont creat?

Înregistrează-te aici

© Copyright Nutricia Early Life Nutrition Romania