Sarcină0-6 luni6-12 luni12 luni +

Cum sa te imprietenesti cu alte mamici

Nota 3/5 (1 vot)
Cum sa te imprietenesti cu alte mamici

Una dintre cele mai mari provocări pe care le întâmpini atunci când ești mămică este să întâlnești alte mămici asemenea ție. Prietenele tale care încă nu sunt mame s-ar putea să nu te înțeleagă atât de bine precum o persoană care se află în aceeași situație cu tine.

Un prim pas în descoperirea altor mămici este cercetarea rețelelor de socializare. Internetul poate să-ți ofere o mână de ajutor în legarea de noi prietenii. În plus, poți descoperi pasiunile și interesele persoanei vizate chiar dinainte de a o întâlni față în față, prin pozele și postările afișate pe contul ei. Mai mult, cu ajutorul rețelelor de socializare poți descoperi vechi prietene din liceu sau facultate, care acum poate sunt deja mămici și îți pot oferi sfaturi prețioase.

Nu uita că pe majoritatea copiilor însoțiți de mămici îi vezi în parcuri sau în locuri de joacă special amenajate, așa că pornește cât mai multe discuții cu persoanele apropiate de vârsta ta ce au și copii de-o seamă cu juniorul tău. Schimbul de impresii și experiență poate reprezenta începutul unei prietenii de durată.

Implică-te în viața comunității din care faci parte și în activitățile propuse, pentru că acestea pot reprezenta ocazii să întâlnești alte mămici. Fie că e vorba de o acțiune de vopsire a gardulețelor de pe strada ta sau o ședință administrativă cu vecinii, nu ar strica să îți faci și tu prezența. Poate chiar acolo unde nu te-ai fi așteptat niciodată îți poți găsi o prietenă de încredere.

Pentru a putea lasa un comentariu la acest articol, este nevoie să te autentifici în contul tau.

Login  sau  Facebook Connect

Nu ai cont creat?

Înregistrează-te aici

© Copyright Nutricia Early Life Nutrition Romania